tiistaina, elokuuta 19, 2008

Sny paketti saapui!


Olin pyörtyä hämmästyksestä ja ilosta kun avasin tänään saapuneen elokuun salainen neuleystävä-pakettini.
Kuinka taitavasti kootun ja hauskan paketin sainkaan.
Kiitos monin verroin! Tästäpä riittää iloa pitkäksi aikaa.
Katsokaa nyt: mielenkiintoinen lehti, Angorinan Angorilla lankaa vyyhti (30% silkkiä, 15% angoraa, 50% villaa),villarasva saippuaa, kätevä pussukka ja virkattu patalappu sekä sävy sävyyn valkoisia karkkeja. Kaiken kruunasi käsintehdylle paperille kirjoitettu kaunis kortti. Tuo ottamani valokuva ei valitettavasti ei tee tälle paketille ollenkaan oikeutta. Kuinka ihana tuntu noissa langoissa ja kassissa ja patalapussa onkaan.
Aivoni vääntyvät mutkalle kun koetan tihrustaa kuinka tämä pinta on saatu aikaan.
Olisiko pinnan ristikko tehty erikseen jälkeenpäin?



Minua huvitti myös se seikka, että karkkien mukana oli valkosuklaahiiriä. Cica kun on kissa unkariksi -mikäpä olisi sopinutkaan paremmin. Pistelinkin hiiroset poskeeni kunnon katin tavoin.

Today arrived first secret knitting pal packet. My secret pal is indeed clever! Lucky me. :)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Postipa kulkikin sitten pikaisesti, hyvä. Ja kiva että tykkäsit. Ensimmäisen paketin lähettäminen aina jännittää, kun ei voi ihan varma vastaanottajan mieltymyksistä. Patalapusta voin paljastaa, että kyseessä ovat kohopylväät ja pienet ketjusilmukkanypyt. Mallivirkkauksen ohje on Pauline Turnerin kirjasta Virkkaajan käsikirja. Pylväät virkataan samaa tahtia kuin muukin työ, mutta ne koukataan kiinni alemman kerroksen silmukoihin. Nuo nypyt olivat aika ikäviä virkattavia, mutta kokopylväistä rupesin tykkäämään tätä tehdessäni kovasti.

Jos sinulla on toiveita seuraavien pakettien suhteen niin ilmoittele vain. En vielä itsekään tiedä, mikä on seuraavan paketin teema - se syntyy sitten vähitellen. Teema voi olla muukin kuin väri, katsotaan mitä päässä syntyy :)

t. SNY

Anonyymi kirjoitti...

Heipä hei! Ja kiitos aarreyllätyksestä. Tuli eilen perille. Ihana oli. Kuva on blogissani. Olen välillä ihan käsi näitten nettihommien kanssa, ja nytkään en onnistunut linkittämään sun sivua.
Mutta kiitos tuhannesti paketista!

cica kirjoitti...

Kiitos Sny vielä paketista ja mallin selvennyksestä. Nuo kohopylväät ovat hauskoja. Olen ihan aloittelija virkkauksessa, mutta alan vähän perehtyä siihen. Oliko tuo kassi osin neulottu, ainakin pohja? Reunus ja nyöri oli tietysti virkatttuja mutta miten tuo verkko-osa on tehty. Sekin on todella mielenkiintoinen. :)
Pitää vielä lisätä, että olin erityisen otettu siitä, että mukana oli itsetehtyjä töitä.

Hauskaa katja.k, että pidit paketista:)

Anonyymi kirjoitti...

Hei taas :)
Kassi on kokonaan neulottu, nirkkokoristekerrosta lukuun ottamatta. Langankierto ja kaksi oikein yhteen, langankierto ja kaksi oikein yhteen jne., ja sen jälkeen yksi kerros sileää oikeaa, ja sitten taas langankiertokerros. Hyvin yksinkertaista.
Samalla kysyisin tulevaa syksyä tuumiskellen että pidätkö pesukonehuovutuksesta eli pidätkö huopuvista langoista? Niistä ei muistaakseni ollut mitään mainintaa kyselykaavakkeessa.
t. SNY

cica kirjoitti...

Pidän pesukonehuovutuksesta paljonkin ja pari kolme vuotta sitten minuun iski yhden kokonaisen talven ajan varsinainen huovutushulluus. Eli huovutin ainakin kahdeksat hanskat ja neljä laukkua sekä viisi hattua.
Mies alkoi jo huomautella vienosti taloa valtaavista erivärisistä villakoirista ja villanöyhtästä. :)
Kiitos tuosta kassin ohjeen selvennyksestä. Vaikuttaa selkeältä. Hauska se ainakin on!