keskiviikkona, helmikuuta 06, 2008

Kirjoja, hattuja ja sukan nyperrystä

Posti toi eilen kauniita japanilaisia kirjoja. Tytön vaatteita kaavoineen ja virkkausmalleja. Kovin ovat koreita molemmat.



Tyttöselle teen taatusti kesäksi mekkoja jollain noista kaavoista.
Virkkauskirjasta löytyy paljon muutakin toteuttamiskelpoista kuin tuo kansikuvan kaunis kassi.




Virkkasin vielä kolme peruspipoa kesäksi loppulangoista. Tyttöselle Novita Bambu kaksinkertaisena, Baby born sain puoliksi Novita Samos lollipop ja puoliksi Novita Bambu lankaisen pipon ja pieni My First Babyborn sai pipon Novita Samos lollipop langasta.



Baierilaisetkin alkavat hahmottua. Aloitin ensimmäiset kuitenkin Novitan 7veljestä langasta jota oli varastossa. Puikot kokoa 3 1/2. Resori sujui kyllä, mutta lisäyskerros oli takkuamista. Vasta kolmannella yrityksellä onnistui ja silloinkin osin omalla tavalla. Merkitsin langoilla kuvioiden alut ja katsoin tulevalta kuvioriviltä tarvittavien lisäsilmukoiden paikat. Alku tuntui aikamoiselta nyperrykseltä, mutta jo nyt alkaa sujua jouhevammin. Hauska ohje, ilmankos tämä on niin suosittu!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sny täällä hei! Laitoin sinulle e-kortin, mutta se ei ilmeisesti tullutkaan perille. Olen todella pahoillani. Kun ekaa kertaa kävin blogissasi en löytänyt kommenttipaikkaa, mutta olihan sekin täällä. En ole sinua unohtanut ja varmasti muistan yllätyksin. Hyvää viikonloppua, kivoja virkkauksia olet tehnyt =)

cica kirjoitti...

Hei parahin sny!
Huomasin vasta toissapäivänä, että olin asettanut blogin kommentointiasetukset aika tiukalle valvonnalle. Lievensin niitä kun ajattelin, että varmaan juuri siksi et ole saanut otettua yhteyttä sääntöjen edellyttämällä tavalla.
Kiitos paljon tänään tulleesta e-kortista!
Se ilahdutti päivääni paljon!